Cadeaubon

Wilt u een Griekenlandliefhebber een cadeau geven maar weet u niet precies wat, dan kunt u iemand verrassen met een cadeaubon.
U kunt kiezen uit verschillende bedragen en, indien u wenst, de cadeaubon direct naar de ontvanger laten verzenden.
Dit kunt u opgeven bij bestelling op de website door als afleveradres het adres van de ontvanger in te vullen en dit te vermelden bij opmerkingen.
Voor administratie en verzendkosten berekenen wij € 1,00 per zending.

!

CADEAUBON € 10

Cadeaubon ter waarde van 10 euro geldig voor het gehele assortiment, ook in combinatie met andere acties, tot 1 jaar na datum afgifte, in een keer te besteden. Geen restitutie.

CADEAUBON € 15

Cadeaubon ter waarde van 15 euro geldig voor het gehele assortiment, ook in combinatie met andere acties, tot 1 jaar na datum afgifte, in een keer te besteden. Geen restitutie.

CADEAUBON € 20

Cadeaubon ter waarde van 20 euro geldig voor het gehele assortiment, ook in combinatie met andere acties, tot 1 jaar na datum afgifte, in een keer te besteden. Geen restitutie.

CADEAUBON € 25

Cadeaubon ter waarde van 25 euro geldig voor het gehele assortiment, ook in combinatie met andere acties, tot 1 jaar na datum afgifte, in een keer te besteden. Geen restitutie.

CADEAUBON € 50

Cadeaubon ter waarde van 50 euro geldig voor het gehele assortiment, ook in combinatie met andere acties, tot 1 jaar na datum afgifte, in een keer te besteden. Geen restitutie.