Privacy / Voorwaarden

Alle door u verstrekte gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Ze worden enkel opgenomen in ons klantenbestand en worden nooit aan derden verstrekt.

Standaard verzendkosten voor Nederland €5,95

Standaard verzendkosten voor België €12,00


VERZENDKOSTEN EN LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR ETENSWAREN WORDEN APART VERMELD OP DE DESBETREFFENDE PAGINA EN WIJKEN AF VAN ALLE ANDERE PRODUCTEN I.V.M . VERZENDING VANUIT GRIEKENLAND.
Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen geleverd binnen Nederland indien bestelde producten voorradig.

Direct na verzending van de bestelling ontvangt de klant bevestiging hiervan per email met de factuur als PDF bestand bijgevoegd.
In geval de klant bij de bestelling uitdrukkelijk verzoekt om een papieren factuur, of niet over een email adres beschikt wordt de factuur samen met de goederen verzonden.

Voor bestelde artikelen die niet op voorraad zijn is de gemiddelde levertijd 3 weken.

Annulering van orders/bestellingen waar producten specifiek voor u besteld worden bij leveranciers is niet mogelijk zonder kosten.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief B.T.W. en exclusief ( netto ) verzendkosten.

Wij dragen er zorg voor dat alle zendingen deugdelijk verpakt en correct geadresseerd worden.
Bij beschadiging of vermissing van een zending is vergoeding mogelijk bij onderstaande verzendmethodes:
– aangetekend: de vergoeding is maximaal € 46,-;
– aangetekend met waardeaangifte: de vergoeding is maximaal € 5.400,-;
– aangetekend met verzekerd vervoer: de vergoeding is maximaal € 5.400,-;
– verhoogde aansprakelijkheid: de vergoeding is maximaal € 500,-.
Bij de standaard verzendmethode via brievenbuspost/basispakketpost is er geen verzekering en bij eventuele schade/vermissing zijn deze risico’s voor de ontvanger.
U kunt bij uw bestelling aangeven welke verzendmethode u wenst.

Aanbiedingen kunnen niet geretourneerd worden.

Geleverde producten kunnen in overleg geruild of geretourneerd worden m.u.v. opengebroken verpakkingen en gebruikte artikelen. In alle gevallen zijn de gemaakte portokosten en kosten voor retournering voor rekening van de klant.

Wij controleren onze zendingen, echter zonder verzegeling te verbreken, indien er sprake is van productiefouten kunt u, binnen 10 dagen na ontvangst van uw bestelling contact opnemen en zorgen wij voor een snelle en correcte afhandeling.

Op alle leveringen geldt een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum.

Bij betaling met een cadeaubon van de Griekse Wereld dient u het nummer van de bon en datum van afgifte te vermelden. U dient bij uw bestelling rekening te houden met de bijkomende verzendkosten.

Alle correspondentie m.b.t. o.a. bestellingen, leveringen, betalingen, etc. vindt elektronisch plaats via email behalve als de klant niet over email beschikt.

Op alle overeenkomsten en transacties is het Nederlands recht van toepassing

Scroll naar boven