NET NIET GRIEKS – KOKEN MET GRIEKSE INGREDIËNTEN

19,00

JULIE SMIT

Uitverkocht

Artikelnummer: 010314_001 Categorieën: ,

Kookboek met recepten voor gerechten, samengesteld uit Griekse ingrediënten, geïllustreerd door Sylvia Weve.

Net niet Grieks is een opmerkelijke aanvulling op de vele kookboeken over Grieks (en mediterraans) koken. De Griekse keuken is weliswaar eenvoudig, maar bijzonder smaakvol, wat bevestigd wordt door Julie’s spannende, nieuwe samenstellingen van Griekse ingrediënten. Om maar enkele van de 92 recepten te noemen: vijgenvingers, champignons gevuld met mariadistel, wilde asperge-salade met kreeft, koekia con carne, vijgen-levermousse, tomatensorbet met peterseliesaus, granaat-kir, gegrilde watermeloen met feta en Julie’s olijvenade. Wie van de Griekse keuken houdt, zal dit boek zeker niet willen missen.
De recepten zijn makkelijk te maken voor beginners, maar zijn ook een inspiratie voor de professionals, want het zijn vooral de onbekende kanten van het culinaire Griekenland die in dit boek te ontdekken zijn. Bovendien bevatNet niet Grieks niet alleen recepten, maar vertelt de schrijfster tevens interessante weetjes die samen met de onderhoudende en kleurrijke illustraties van Sylvia Weve (o.a. bekend als illustratrice voor de Volkskrant en kinderboeken) alleen al het doorbladeren van dit boek tot een feest maken.

Gewicht 1 g
Scroll naar boven