34 WANDELINGEN OP OOST KRETA

19,95

PETER DIJKSTRA

Artikelnummer: 180113_1179 Categorieën: ,

Een zeer gevarieerd aanbod van korte en langere wandelingen op het mediterrane eiland Kreta

Al meer dan 17 jaar verblijven Peter Dijkstra en zijn vrouw Loes in de zomer op Kreta, het grootste eiland van Griekenland. In het zuidoosten van Kreta, volgens velen het mooiste gebied, runnen zij Tania Apartments, een vakantieverblijf met 10 bungalows.
Peter Dijkstra is een gedreven wandelaar die in de loop der jaren reeds honderden kilometers te voet over het eiland heeft afgelegd. De tochten die Peter met regelmaat maakt, alleen of in gezelschap van gasten, heeft hij in kaart gebracht, beschreven, geïllustreerd met prachtige foto’s en gebundeld in dit boekje.
De routes die worden beschreven zijn er in verschillende lengtes, zijn gemakkelijk of voor meer ervaren wandelaars en voeren langs de kust en naar uitzichtpunten met panoramische vergezichten. Er kan ook worden gekozen voor een stevige wandeling door een van de vele onherbergzame kloven die Kreta rijk is en die borg staan voor een unieke kennismaken met de ongerepte natuur.
Wie op vakantie is op Kreta en meer wil zien en weten van dit grote, natuurrijke eiland heeft met dit boekje een handige leidraad in handen. Behalve de gedetailleerde omschrijving en GPS-coördinaten, vindt u in dit boekje tevens een flink aantal nuttige tips.

Gewicht 0,315 g
Scroll naar boven