VERSPREIDE OPKLARINGEN

19,95

PETER VAN ARDENNE

Artikelnummer: 180113_1607 Categorieën: , ,

De dertigjarige psycholoog Rudolf maakt zich geen illusies over de mensheid, de politiek en de beloftes van de jaren zeventig. Rechtse ballen of linkse activisten, uitvreters of
carrièrejagers? Eén pot nat. Rond 1980 maakt hij de balans op. Zijn kritische boek over psychotherapie is mislukt. Hij is verliefd op een vrouw die de weg kwijt is. Hij heeft één vaste bezigheid: drinken.
Daarom vertrekt naar Lesbos, waar vakantievrienden,zon, zee en strand zijn horizon moeten verbreden. Maar als hij eenmaal de ouzo ontdekt, lijkt eigenlijk alleen de omgeving waarin hij drinkt te zijn veranderd.
Een tijdje weet hij zich staande te houden. Dan jaagt hij enkele mensen tegen zich in het harnas en ziet, als hij de greep op de gebeurtenissen wederom dreigt te verliezen, nog maar één uitweg.

Peter van Ardenne studeerde Journalistiek, Rechten en Kunst- en Cultuurmanagement. Was jarenlang werkzaam in de culturele sector en de kunst- en antiekhandel. Publiceert sinds 1999 artikelen over design en (toegepaste) kunst.

Gewicht 0,45 g
Scroll naar boven